VZV.BA postao „marketplace“ - VZV.BA

VZV.BA postao „marketplace“

blogslika

Poštovani korisnici VZV.BA webshopa, zadovoljstvo nam je predstaviti vam novu verziju VZV.BA webshopa koji je sada transformiran u prvi „marketplace“ u Bosni i Hercegovini.

Šta je „marketplace“?

Marketplace je zapravo trgovački centar na internetu. Na jednom mjestu možete pronaći proizvode mnogih trgovina koje ih plasiraju upravo preko VZV.BA platforme. Kreirali smo prodajni kanal za mala, srednja i velika poduzeća koja sada imaju mogućnost da bez ulaganja novca u razvoj vlastitih kanala, svoju robu plasiraju upravo na VZV.BA.

Do kraja 2020. godine će biti integrirane brojne trgovine te će broj dostupnih artikala na VZV.BA biti preko 20.000.

Šta je razlika iz perspektive kupca?

Kupci i dalje imaju mogućnost da jednostavno pretražuju, pregledaju i kupuju sve proizvode bez ikakvih poteškoća. Podršku kupcima i kompletan dio logistike radi naš tim, a također dobar dio artikala koji se nalaze na webshopu ćemo imati i na svom skladištu tako da ćemo time osigurati dostupnost i pravovremene informacije ukoliko određenog artikla više nema na zalihi.

VZV.BA bilježi konstantan rast

S obzirom da VZV.BA kao brend postoji od početka 2019. godine, izuzetno smo zadovoljni postignutim rezultatima. Upravo su nas ti rezultati potakli na dalji razvoj, te postepeno planiramo uvoditi nove inovativne stvari te našim kupcima pružiti najbolje iskustvo online kupovine.

VZV Klub

Jedna od novih stvari koja je integrirana zajedno uz „marketplace“ jeste VZV Klub. Želimo nagraditi naše vjerne kupce te smo osmislili sistem po kojem naši kupci mogu skupljati bodove prilikom svake kupovine a onda iste iskoristiti za „plaćanje“ proizvoda ili poštarine.

Hvala našim kupcima koji su nas prepoznali i koji nam omogućavaju dalji rast i razvoj!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Navigacija