Led sijalica protiv komaraca - VZV.BA
 • Sijalica 2u1 protiv komaraca

  Riješite se dosadnih insekata uz pomoć Mosquito killer LED sijalice za zaštitu od insekata. Ova 2u1 sijalica učinkovito eliminše insekte u trenutku kada je dotaknu.

  Radi uz pomoć električne energije, lahko se postavlja i ne sadrži štetne hemikalije.. Koristite sijalice protiv insekata vani ili unutra, kako biste bezbjedno uživali u slobodnom vremenu.

  Sredstva protiv insekata u spreju, narukvici ili svijeći drži ove dosadne životinje dalje od mjesta gdje ih postavite. Ovaj uređaj je drugačiji.

  UV svjetlo privlači insekte, a struja ih eliminiše u trenutku kada je dodirnu. Jednostavno zamjenite svoju lampu Mosquito killer LED sijalicom, upalite je i uživajte u mirnim večerima bez dosadnih insekata.

  Borba protiv upornih letećih insekata može se pretvoriti u prljav posao. Sa Mosquito killer LED sijalicom protiv insekata ne morate brinuti kako ćete počistiti grozni nered koji ostavljaju.

  Nakon upotrebe, očistite ga s priloženom mini četkom i bacite sadržaj u kantu za smeće. Mosquito killer LED sijalicu za zaštitu od insekata čistite minimalno svake dvije sedmice.

  Sijalica 2u1 protiv komaraca

  9,90 KM uključ. PDV

Navigacija