, , , ,

Rukavica za njegu ljubimaca


Savršena rukavica za njegu kućnih ljubimaca koja njegu čini lakšom, bržom i praktičnijom. Svidjet će se i vama i vašim kućnim ljubimcima.
Rukavice se mogu svakodnevno koristiti jer se dlake sa njih uklanjaju brzo i jednostavno.
One ne uklanjaju samo opuštenu dlaku, već vašem ljubimcu nude i nježnu opuštajuću masažu.
Dotjerivanje kućnih ljubimaca svaki dan s našim rukavicama znači manje krzna na namještaju, odjeći ili automobilu, stvarajući čistiji dom i zdravije okruženje.
Idealne za sve ljubimce raznih rasa.Mekani gumeni materijal osigurava nježnu masažu i njegu bez bolnog uklanjanja krzna ili iritacije kože.
Nakon toga vaši će kućni ljubimci imati sjajno, mekše krzno.

10,00KM

Kućni ljubimci su stvorili savršenu rukavicu za njegu kućnih ljubimaca koja njegu čini toliko lakšom, bržom i praktičnijom. Svidjet će se i vama i vašim kućnim ljubimcima!
To je doista dramatična životna promjena!
Možete svakodnevno koristiti naše rukavice za njegu i uklanjanje dlaka za kućne ljubimce. Oni ne uklanjaju samo opuštenu dlaku, već vašem ljubimcu nude i nježnu opuštajuću masažu. Kupanje više nije izazov! Dotjerivanje kućnih ljubimaca svaki dan s našim rukavicama znači manje krzna na namještaju, odjeći ili automobilu, kao i manje peruti i alergena u zraku, stvarajući čistiji dom i zdraviji život.
Također vašem ljubimcu pruža zdraviji, sretniji i bez stresa život!
Mekani gumeni materijal osigurava nježnu masažu i njegu bez bolnog uklanjanja krzna ili iritacije kože. Nakon toga vaši će kućni ljubimci imati sjajno i mekše krzno, čineći da vaši ljubimci izgledaju zdravije, sretnije i ljepše. Kad ne upotrebljavate rukavice, samo ih položite i vaši se ljubimci mogu sretno četkati od njih. Savršeno za duge, kratke i kovrdžave pse, mačke,i ostale kućne ljubimce.
Koristite ove rukavice za njegu za čišćenje kućnog ljubimca. Za razliku od ostalih uobičajenih četkica, ova ima dizajn s pet prstiju s mekanom četkicom, vaš će se ljubimac osjećati ugodno dok čisti dlake.Dizajn s pet prstiju omogućuje veću pokrivenost: Ove rukavice s pet prstiju omogućuju vam uređivanje teško dostupnih mjesta poput repa ili lica. Sloj krzna lako se odlijepi od rukavice, što se više skupi, to se lakše odlijepi krzno. Savršeno za duge, kratke i kovrdžave pse, mačke i druge kućne ljubimce.Podesivo i udobno pristajanje: Rukavica za kućne ljubimce može stati u sve veličine ruku podešavanjem čičak trake za zglob. S podesivim čičak trakom, rukavice za njegu kućnih ljubimaca mogu se lako staviti i osigurati.

Bazirano na 0 ocjena

0.0 ukupno
0
0
0
0
0

Budite prvi kupac koji je ocjenio “Rukavica za njegu ljubimaca”

Još uvijek nema ocjene.

KOŠARICA

close