,

ROWENTA Usisivač RO4881EA

ROWENTA

Usisavač sa spremnikom Rowenta Compact Power XXL nudi impresivan kapacitet u kompaktnom formatu, za svakodnevne performanse čišćenja i praktičniji doživljaj čišćenja.

XXL 2,5 L zapremine idealan je za širok raspon životnih prostora – osiguravajući veću autonomiju i lako pražnjenje spremnika prašine – s EffiTech motorom za duboko čišćenje i naprednom ciklonskom tehnologijom za dugotrajne performanse iz dana u dan.

Sve to, uz snažnu kombinaciju EffiTech tehnologije motora i visokoučinkovitu usisnu glavu za savršene rezultate iz dana u dan.

 

199,00KM

                                                                                                                    ROWENTA COMPACT POWER XXL

   Učinkovitost i ergonomičnost u kompaktnom obliku

Usisavač sa spremnikom Rowenta Compact Power XXL nudi impresivan kapacitet u kompaktnom formatu, za svakodnevne performanse čišćenja i praktičniji doživljaj čišćenja. XXL 2,5 L zapremine idealan je za širok raspon životnih prostora – osiguravajući veću autonomiju i lako pražnjenje spremnika prašine – s EffiTech motorom za duboko čišćenje i naprednom ciklonskom tehnologijom za dugotrajne performanse iz dana u dan.

Rowenta Compact Power XXL usisavač bez vrećice

Snažne performanse i impresivan kapacitet u kompaktnom okviru, Rowenta Compact Power XXL usisavač sa spremnikom idealan je za bilo koju veličinu životnih prostora.

XXL 2,5 L zapremina omogućava lakše čišćenje s manje pražnjenja, dok moderni kompaktni dizajn čini odlaganje bez napora – nudi savršeno uklapanje i za najmanje ormare.

Otkrijte usisavač bez vrećice dizajniran za maksimalnu udobnost, s spremnikom prašine koji se lako prazni i koji se jednostavno koristi.

Dugotrajni rezultati dosegnuti su naprednom ciklonskom tehnologijom za dubinsko čišćenje s izuzetnom razinom odvajanja zraka i prašine.

Sve to, uz snažnu kombinaciju EffiTech tehnologije motora i visokoučinkovitu usisnu glavu za savršene rezultate iz dana u dan.

SKU: TS-N00018022 Kategorije: ,
Brend

ROWENTA

Snaga

550 W

Nivo buke

75 dB(A)

Indikator maksimalne napunjenost vrećice

Da

Garancija

0

KOŠARICA

close