Pepeljara za auto sa LED svjetlom - VZV.BA

Pepeljara za auto sa LED svjetlom

10,00 KM uključ. PDV

Na zalihi

➡️ Dimenzije: 12 cm x 7 cm

➡️ Boja: crna i bijela

➡️ Oblik: okrugao

➡️ Osvjetljenje: plavo LED svjetlo

Kategorije: ,

10,00 KM uključ. PDV

Opis

Vrhunska kvaliteta – Pepeljara za cigarete napravljena je od visokokvalitetnog materijala kako bi vam pružila čvrst i izdržljiv poslužavnik koji se koristi za pušenje cigarete bez dima i odgovara većini držača za čaše u automobilu.

Moderan i klasičan, vrhunski luksuzni dizajn za automobilsku pepeljaru, izrađen od vatrootpornog materijala velike gustine, nije zapaljiv. Sigurno za upotrebu, a također je i lako čišćenje.
Riješite se dima brzo – Pomozite u uklanjanju mirisa i zadržavanju dima. Ugasite cigaretu za nekoliko sekundi, držite automobil dalje od intenzivnog mirisa.
Jasan vizualni izgled sa dizajnom hladnog plavog svjetla – Hladno plavo svjetlo će se osvijetliti kad se otvori! Kada podignete poklopac, upali se hladna plava LED pepeljara. LED osvjetljenje povećava noćni vid i omogućava vam lak vizuelni pristup pepeljari.
Višenamjenski – Idealan za uredsku, kućnu i automobilsku upotrebu. Jednostavan za nošenje, kompaktnog dizajna. Na vrhu posude imate dovoljno prostora da zgnječite cigaretu prije nego što je ispustite u rupu.
Jednostavna instalacija sa 2 kopče za  fiksiranje na rešetku u autu – Osigurajte da automobilska pepeljara bude fiksirana sa 2 kopče. Samo ga držite stabilnim u vožnji. Paket uključuje: 1x pepeljara za automobil, 2x kopča za fiksiranje na rešetku.

Recenzije (0)

Budite prvi kupac koji je ocijenio proizvod "Pepeljara za auto sa LED svjetlom"

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ocjena

Još uvijek nema ocjena.

Navigacija