,

Magična multifunkcionalna prskalica EZ Jet


Karakteristike
8 podesivih funkcija mlaznica: mlaz, precizni mlaz, magla, kiša, pljusak, ugaoni mlaz, horizontalni i vertikalni mlaz
Očistite Vašu kuću, dvorište ili automobil, a zatim pažljivo zalijte biljke
Rezervoar-dozer za deterdžent
Ne koristi struju niti motor
Savršena za: prozore, oluke, prilaze, staze, ograde, palube, bazene… za cijelo dvorište!

16,00KM

Magična multifunkcionalna prskalica EZ Jet za vodu i za sve tipove crijeva – 8 funkcija prskanja plus doziranje šampona za pranje.

Spremite se za sunčano vrijeme po ovoj super cijeni. Magično rastegljivo crijevo je odlično za zalijevanje bašte, ali neće detaljno oprati vaše dvorište, sve do sad!

Ovo je prva prskalica koja u jednoj spravi kombinuje snagu čišćenja sa jakim mlazom vode! Otklanja svu prljavštinu sa kućnih pragova, prilaza, garaže u sekundi! Čisti i pere nečistoće i buđ sa drvenih dasaka i palube brodova i čamaca. Uklanja akumulirane naslage lišća i prljavštine sa oluka, ali i nečistoću sa filtera za ulje i gorivo.

Učinite da prljavština i prašina nestane sa kamenog prilaza kuće, zatim okrenite EZ prskalicu i imaćete nježnu prskalicu za Vaše osjetljive biljke.

Okrenite još jedanput i dobićete vodenu metlu kojom možete da “počistite” cijelo dvorište za nekoliko minuta.

Nevjerovatno, zar ne?

Tajna je u plavom rezervoaru koji se nalazi u vratu EZ prskalice. Kako on radi? Voda ulazi u rezervoar i tu ostaje dok je ne oslobodite.

Ako okrenete mlaznicu voda će izlaziti kroz rupice koje daju čak 8 različitih protoka! Sada, napunite providni rezervoar-dozer deterdžentom za pranje i možete moćno da operete Vaše prozore na drugom spratu bez korišćenja merdevina!

Okrenite raspršivač i operite cijeli automobil u minutu. Umjesto sapuna sipajte prehranu ili cvijetal za biljke i oplemenite cijelu baštu! Još jedan okret i spremni ste za čišćenje svih onih nedostupnih mijesta! Sa 8 funkcija ova multifunkcionalna EZ prskalica nudi jačinu mlaza za sve vaše baštenske poslove – od moćnog čišćenja prljavštine do nježnog zalijevanja cvijeća!

SKU: 00006 Kategorije: ,

Bazirano na 0 ocjena

0.0 ukupno
0
0
0
0
0

Budite prvi kupac koji je ocjenio “Magična multifunkcionalna prskalica EZ Jet”

Još uvijek nema ocjene.

KOŠARICA

close