Čistač vjetrobranskog stakla - VZV.BA

Čistač vjetrobranskog stakla

7,00 KM10,00 KM uključ. PDV (-30%)

21 na zalihi

Kategorije: ,

7,00 KM10,00 KM uključ. PDV (-30%)

Opis

Set za čišćenje vjetrobranskog stakla Da li ste već više puta čistili vjetrobransko staklo iznutra u vašem automobilu te se mučili zbog teško dostupnih dijelova zbog nagiba stakla? Sad je tu pravo rješenje – set za čišćenje vjetrobranskog stakla s pomoću ručke na koju se fiksira krpa iz mikrovlakana.

Set za čišćenje vjetrobranskog stakla olakša postupak čišćenja jer čete s njim očistiti sva stakla za čas! LAGANA UPOTREBA Ergonomična ručka omogućava da s glavom za čišćenje dosegnete svaki kut vjetrobranskog stekla te ga očistite kao nikad prije! BEZ KEMIČKIH SREDSTAVA Zaboravite na sredstva za čišćenje stakala, na glavu za čišćenje se fiksira krpica iz mikrovlakana koja očisti staklo još bolje nego sredstva za čišćenje. Krpu iz mikrovlakana fiksirate na ručku.

Na krpu jednostavno raspršite nešto kapljica vode te s ručkom očistite staklo – tako jednostavno i za samo nekoliko sekundi! Kad se nakon više korištenja krpica isprlja ju jednostavno operete u stroju za pranje rublja – tako jednostavno je to! VIŠENAMJENSKA UPOTREBA Set za čišćenje vjetrobranskog stakla nije ograničen samo na čišćenje automobila. Možete ga koristiti i kod čišćenja kamiona, kombija, autodomova, autobusa, motora…

Recenzije (0)

Budite prvi kupac koji je ocijenio proizvod "Čistač vjetrobranskog stakla"

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ocjena

Još uvijek nema ocjena.

Navigacija