Bluetooth wireless slušalice - VZV.BA

Bluetooth wireless slušalice

39,00 KM uključ. PDV

Na zalihi

* Automatsko uključivanje i uparivanje
* Dodirni taster za lakši rad
* Digitalni zaslon za prikaz statusa punjenja
* Ugrađeni mikrofon za hands-free pozive
* Bluetooth verzija: 5.0
* Domet: 10 m
SKU: BD1017 Kategorije: , ,

39,00 KM uključ. PDV

Opis

Opremljene tehnologijom uparivanja u jednom koraku. Jednostavno uklonite lijevu i desnu slušalicu iz kutije za punjenje da biste se automatski uključili i uparili.
 
Led displej, 1800 mah Power Station i True stereo zvuk Bluetooth slušalicama pružaju uravnotežen kvalitet zvuka nalik CD-u sa Bluetooth 5.0 i HD tehnologijom prikazivanja bez gubitaka.
 
Kompaktna kontrola dodirom – preskočite na sljedeću numeru, zaustavite i nastavite reprodukciju muzike, promijenite glasnoću, aktivirajte Siri / Google jednostavnim dodirom ili dugim dodirom.
 
Cjelodnevne power-Twins slušalice mogu se neprekidno reproducirati preko 4 sata putem Bluetootha, a mogu se potpuno napuniti oko 4 puta pomoću kutije za punjenje od 300 mAh. Tu je i zaslon koji prikazuje preostalu bateriju.
 
Udobne i lagane Bluetooth slušalice sa bežičnim mikrofonom.
ERGONOMSKI DIZAJN I VODOOTPORNA IPX5.
Bilo da ste u teretani, pod tušem ili na kiši, zadržite muziku uz sebe. Bežične Bluetooth slušalice su lagane (4g) i ergonomski dizajnirane kako bi se savršeno uklopile u bilo koju vrstu uha. Idealno za vježbanje, trčanje, planinarenje, biciklizam, teretanu, jogu, putovanja itd.
UNIVERZALNA KOMPATIBILNOST I LAKO ZA KORIŠTENJE.
Bežične Bluetooth slušalice možete koristiti sa bilo kojim uređajem koji ima Bluetooth. Više ne morate prolaziti kroz komplicirane postupke uparivanja. Samo izvadite bežične Bluetooth slušalice iz futrole za punjenje i one su spremne za upotrebu.

Recenzije (0)

Budite prvi kupac koji je ocijenio proizvod "Bluetooth wireless slušalice"

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ocjena

Još uvijek nema ocjena.

Navigacija