Prednosti VZV.BA mobilne aplikacije - VZV.BA

Prednosti VZV.BA mobilne aplikacije

blogslika

S obzirom da smo nedavno predstavili našu Android mobilnu aplikaciju, u ovom tekstu Vam donosimo prednosti odnosno razloge zašto koristiti našu mobilnu aplikaciju.

JEDNOSTAVNA I BRZA REGISTRACIJA

Nakon što instalirate aplikaciju imate mogućnost da pregledate i pretražujete artikle bez da kreirate korisnički račun. Međutim, ukoliko želite da iskušate sve mogućnosti aplikacije i da kupujete putem iste, morate kreirati račun.

Kreiranje računa je vrlo jednostavan i brz proces. Račun možete kreirati klasičnom registracijom (popunjavanjem forme) ili koristeći Vaš Google račun. Nakon što kreirate korisnički račun ostao Vam je još samo jedan korak do kupovine u 3 klika. Taj korak podrazumijeva da kreirate korisnički profil sa više informacija, odnosno onih informacija koje su nam potrebne za obradu i isporuku Vaše pošiljke. Jednostavno slijedite upute na ekranu, popunite podatke i sačuvajte ih.

Podatke možete mjenjati u sekciji “Moj profil”.

PREGLEDNOST U APLIKACIJI

Jedna od stvari na koju smo obratili najviše pažnje jeste korisničko iskustvo. Cilj nam je bio da je aplikacija što preglednija i da jasno vidite istaknute artikle, zadnje dodane artikle, artikle koji su na akciji itd.

Također, jednostavan pregled kategorija i filtiranje artikala u istima omogućava da vrlo lako i brzo u nekoliko klikova dođete do željenog artikla.

PRETRAGA

Ukoliko kroz filtere po kategorijama ne možete pronaći željeni artikl, koristite pretragu i sa nekoliko ključnih riječi dođite do željenog artikla. Pretraga je rađena na način da ne traži od vas da upišete puni naziv artikla, dovoljno je da napišete nekoliko ključnih riječi koje opisuju artikl koji tražite i pretraga će Vam vratiti rezultate.

PODRŠKA

Pokrenite uživo razgovor sa korisničkom podrškom. Korisnička podrška je dostupna svakim danom od 08:00 do 17:00h. Ukoliko se javljate van ovog vremena, mi ćemo zaprimiti poruku i odgovoriti Vam u što kraćem roku.

NEMA REKLAMA

Vrlo bitna stvar za svakog korisnika bilo koje mobilne aplikacije jeste izbjeći dosadne reklame. Imamo dobru vijest s obzirom da na iste nećete naići u našoj aplikaciji.

LISTA ŽELJA

Dodajte artikle koji su Vam interesantni u listu želja i dobiti ćete notifikaciju kada isti budu na sniženju.

PROCES KUPOVINE

Ukoliko ste kreirali korisnički račun i profil, proces kupovine je nešto što će Vam se najviše svidjeti. Dodajte artikle u košaricu, otvorite stranicu naplate i provjerite da li su svi podaci tačni, nakon što potvrdite podatke odaberite način plaćanja, i ostaje još samo jedan klik a to je “Završi”. Ta-da, Vaša narudžba je zaprimljena 🙂

HISTORIJA NARUDŽBI

Kroz aplikaciju imate mogućnost da pratite historiju svojih narudžbi.

LOYALITY SISTEM

Kupujete često na VZV.BA? Za sve naše kupce koji se registruju i redovno kupuju na VZV.BA obezbjeđujemo posebne popuste.

Ovo su samo neke od prednosti mobilne aplikacije u odnosu na web. Uostalnom, instalirajte i uvjerite se sami 🙂

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bedigital.vzv_app&hl=en

 

 

 

Navigacija