Pravilnik za nagradne igre

Opšti pravilnik koji važi od 01.05.2021. godine

Na osnovu Zakona o igrama na sreću (Službene novine F BIH br.48/ i 60/15), Pravilnika o sadržaju pravila, uslovima i načinu privređivanja nagradnih igara (Službene Novine F BiH br. 30/16), d.o.o. BeDigital Bihać dana 01.05.2021. godine donosi :

Opšti pravilnik za nagradne igre

Naziv i adresa priređivača

Član 1.

Naziv priređivača: d.o.o. BeDigital Bihać
Adresa priređivača: Hamze Hume bb, Bihać
ID broj: 4263807580006
Broj rješenja: 017-0-Reg-19-000269, registrovan kod općinskog suda u Bihaću

Svrha priređivanja nagradne igre

Član 2.

Svrha priređivanja nagradnih igara je promocija proizvoda i VZV.BA trgovine. Osim promocije, svrha i cilj nam je obradovati i nagraditi naše vjerne kupce.

Kreiranje nagradnih igara

Član 3.

Firma d.o.o. BeDigital Bihać, u daljem tekstu VZV.BA kreira nagradne igre na mjesečnom nivou. Nagradne igre se provode na društvenoj mreži Facebook i Instagram te je učešće vrlo jednostavno. Za učešće u nagradnoj igri nije potrebno davati lične podatke sve do trenutka dok ne budete izvučeni kao sretni dobitnici. Sve što je potrebno jeste da označite VZV.BA stranicu oznakom “sviđa mi se” ili ukoliko učestvujete preko Instagrama da zapratite profil “vzv.ba”, zatim da označite objavu za datu nagradnu igru sa opcijom “sviđa mi se” te da istu javno podijelite kako bi i vaši prijatelji mogli učestvovati.

Ispunjenjem ovih zahtjeva postajete punopravni učesnik u nagradnoj igri.

Član 4.

Nagradne igre se kreiraju svakog 15-og u mjesecu i traju do zadnjeg dana u tom mjesecu.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Član 5.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sva fizička lica na teritoriji Bosne i Hercegovine, osim uposlenika priređivača nagradne igre te njihovih užih porodica.

Za sudjelovanje maloljetnika saglasnost mora dati roditelj ili osoba koja je u skladu sa zakonom ovlaštena o njoj se starati i zastupati je. Maloljetnik može biti dobitnik nagrade i primiti osvojenu nagradu prema zakonom propisanim uvjetima, odnosno ukoliko je skrbnik maloljetnika prihvatio nagradu, time je izrazio svoju saglasnost s Pravilima te nagradu u ime maloljetnika i preuzima.

Izvlačenje dobitnika nagradne igre

Član 6.

Izvlačenje nagrada obavlja se zadnjeg dana u mjesecu u kojem se raspiše nagradna igra a obavlja se transparentno korištenjem online platforme random.org te se postupak izvlačenja snima i objavljuje na službenim stranicama VZV.BA

Nagrade

Član 7.

VZV.BA svaki mjesec odlučuje koji proizvod želi pokloniti svojim kupcima. Prilikom raspisivanja nagradne igre učesnici dobiju informaciju o kojem se proizvodu radi.

Objava imena dobitnika i preuzimanje nagrada

Član 8.

Nagrade šaljemo brzom poštom uz besplatnu dostavu a imena dobitnika nagradne igre objavuljemo javno te je isti dužan uslikati proizvod i objaviti javno kako bi dokazao da je ispoštovan.

Ostale odredbe

Član 9.

U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je sud u Bihaću.

Bihać, 01.05.2021. godine

KOŠARICA

close