Partner - VZV.BA

Postani web trgovac preko VZV.BA
i otvori svoju web trgovinu

ZAŠTO PRODAVATI NA VZV.BA?

VZV.BA nudi firmama brz i jednostavan pristup online tržištu kroz već izgrađenu mrežu kupaca.

Objavi

Proizvode možete dodavati jedan po jedan ili uraditi import iz XLSX ili CSV fajla.

Prodaj

Kada kupac obavi trgovinu na VZV.BA automatski dolazi notifikacija o prodaji, a pored toga kontaktira vas naša korisnička služba.

Zapakuj

Proizvode jednostavno zapakirajte i zalijepite naljepnicu koju dobijete od naše podrške.

ZAŠTO PRODAVATI PUTEM INTERNETA?

Internet prodaja je sve popularnija u BiH. Donosimo 4 razloga zašto prodavati online!

1

Tržište od preko 2M ljudi

  • Za razliku od klasične prodavnice (maloprodaje) u kojoj ste ograničeni na određen broj potencijalnih kupaca, na internetu je taj broj daleko veći. Tačnije, vaši potencijalni kupci na internetu su svi stanovnici BiH koji imaju pristup internetu, što je prema procjenama RAK-a približno 2.5 miliona ljudi.
2

Online trgovina radi od 0-24 / 7 / 365

  • Jedna od glavnih prednosti online trgovine jeste radno vrijeme. Vaša online trgovina radi uvijek. Od 0-24, 7 dana u sedmici, 365 dana u godini.
3

Brza dostava i kvalitetna logistika

  • Mnogi trgovci su imali negativna iskustva kada je u pitanju isporuka njihovih paketa. Iz tog razloga, ekipa VZV.BA preuzima na sebe čitavu logistiku. Vaše je samo da zapakujete paket i nalijepite naljepnicu koju ste dobili, a ostalo je naša briga 🙂
4

Sigurna kupovina i sigurno plaćanje

  • S obzirom da VZV.BA kao online maloprodajni brend postoji već duže vrijeme, razvili smo izuzetno povjerenje kada su u pitanju naši kupci. Oni znaju da je kod nas sigurna kupovina a mogućnost plaćanja karticama je dodatan razlog zbog čega trebate vaše proizvode prodavati upravo preko naše platforme.

ČESTA PITANJA

Ovo su najčešća pitanja koja postavljaju naši potencijalni partneri

Kako funkcioniše koncept naplate?

VZV.BA je “marketplace” platforma koja omogućava trgovcima da svoje proizvode pored klasične maloprodaje plasiraju i online.

Prosječna cijena izrade webshopa u Bosni i Hercegovini se kreće između 5 i 10 000 KM u zavisnosti od funkcionalnosti. Da bi izbjegli taj trošak, mi smo vam omogućili da kreirate svoju web trgovinu unutar VZV.BA platforme i prodajete svoje proizvode.

S obzirom da mi obavljamo sve zadatke kada je u pitanju podrška vašim kupcima, komunikacija itd. mjesečna pretplata je obavezna i iznosi 49KM / mj.  Pored pretplate, za svaku ostvarenu transakciju VZV.BA naplaćuje 10% provizije.

Kada kupcu pošaljemo paket, VZV.BA vrši naplatu kupcu po cijeni koju ste vi kao partner postavili, a zatim umanjuje taj ukupan iznos za 10% i isplaćuje partneru njegov dio.

Šta trebam da bi kreirao svoj shop?

Da bi kreirali svoj webshop dovoljno je da popunite formu za registraciju vaše online trgovine. Zatim će vas kontaktirati kolege iz našeg tima i objasniti dalju proceduru.

Na koji način se vrši uplata prema meni?

Uplatu prema našim partnerima vršimo jednom sedmično putem banke za sve naplaćene pošiljke do tog momenta.

Šta mogu prodavati na VZV.BA?

S obzirom da je VZV.BA marketplace zamišljen kao mjesto na kojem kupac može pronaći sve što mu je potrebno, samim tim ne ograničavamo naše partnere kada je u pitanju njihov asortiman koji žele prodavati.

Imate nekih drugih pitanja? Budite slobodni da nas kontaktirate

Digitalizacija je najbrži put do transformacije vašeg poslovanja. Olakšajte sebi svakodnevne probleme i počnite zarađivati novac na brz i jednostavan način.

Navigacija