Ko smo mi?

VZV.BA je start-up projekat iz Bihaća nastao početkom 2019. godine

Ovo je naša priča

VZV.BA – Vrijeme za vas je projekat koji je nastao kao ideja da se ljudima širom Bosne i Hercegovine omogući vrlo jednostavna i brza kupovina putem interneta. Iako na zapadnom tržištu online trgovina zauzima sve veći udio na tržištu, u Bosni i Hercegovini je nažalost drugačija situacija. Ono što trenutno imamo na tržištu u Bosni i Hercegovini su uglavnom stranice koje se bave prodajom, međutim kupci ne znaju u većini slučajeva ko stoji iza tih stranica, ne dobiju fiskalni račun uz kupovinu i slično. Mi težimo ka tome da budemo korektivni faktor takvim online trgovcima i da kupci u Bosni i Hercegovini imaju mjesto gdje mogu bezbrižno kupovati, plaćati itd. Želimo na jednom mjestu objediniti najbolje proizovde, po prihvatljivim cijenama, uz visoku sigurnost kupovine putem interneta, i uz niske troškove dostave.

Nastali početkom 2019. godine
5000+ zadovoljnih kupaca
10 000+ proizvoda

Misija i vizija

Naša misija

Donijeti zapadne trendove kada je u pitanju online trgovina, te omogućiti jednostavnu i brzu kupovinu i kvalitetnu podršku našim kupcima. Naš cilj je ponuditi kvalitetne proizvode po povoljnim cijenama, te podstaći prodaju/kupovinu domaćih proizvoda.

Naša vizija

Brend VZV ne donosi samo online trgovinu. Naša vizija seže puno dalje. Kroz ovaj brend želimo ponuditi još neke platforme koje će vam omogućiti ono najvažnije – uštedu vremena! Također, naša vizija je partnerstvo kroz razne affiliate programe koji će omogućiti zaradu našim korisnicima.

KOŠARICA

close