O nama | Vrijeme za Vas - VZV.ba | Online trgovina

O nama

Vrijeme za vas (vzv.ba) je projekat koji je nastao kao ideja da se ljudima širom Bosne i Hercegovine omogući vrlo jednostavna i brza kupovina putem interneta. Već nekoliko zadnjih godina u BiH konstantno raste online prodaja te smo zaključili da je od izuzetne važnosti imati jedan ovakav webshop kao mogućnost kupovine. VZV.ba teži da postane centralno mjesto u Bosni i Hercegovini kada je u pitanju kupovina putem interneta. Želimo na jednom mjestu objediniti najbolje proizovde, po najprihvatljivijim cijenama, uz visoku sigurnost kupovine putem interneta, i uz niske troškove dostave.Zašto VZV?

Svima je jasno da je vrijeme danas najskuplji resurs. Upravo iz tog razloga dolazi ideja za naziv – Vrijeme za vas. Kupovinom putem interneta riješavate se čekanja na kasama, ne gubite vrijeme hodajući po klasičnim trgovinama kako bi pronašli proizvod koji tražite, a rezultat svega toga jeste ušteda ogromne količine vremena koju sada možete da iskoristite na puno bolji način. Kupovati sada možete iz svog doma uz šoljicu kafe ili čaja. Uz nekoliko klikova dođite do željenog proizvoda a mi vam ga dostavljamo na adresu u roku od 48 sati.

Sigurnost kupovine

Najbitniji segment online kupovine je sigurnost. Naša ekipa je uložila ogroman napor da vam osiguramo jednostavnu i sigurnu kupovinu. Više o sigurnosti, online plaćanju i zaštiti ličnih podataka možete pogledati na našim servisnim stranicama koje su istaknute u podnožju naše web stranice. Važno za napomenuti jeste da prilikom plaćanja karticom, mi ne čuvamo podatke o vašim karticama te na taj način vam garantujemo sigurnost kada je u pitanju moguća zloupotreba

PREDNOSTI ONLINE KUPOVINE

Ušteda vremena

Jedna od glavnih prednosti online kupovine je ušteda vremena. Ne morate gubiti vrijeme tražeći proizvode na policama ili čekajući na kasama. Ušteda vremena znači i ušteda novca.

Kupi bilo kada i bilo gdje

Za razliku od klasične trgovine, web trgovina je otvorena od 0 do 24, 7 dana sedmično, 365 dana u godini bez obzira bio praznik ili neradni dan. Izvršite kupovinu sa bilo koje lokacije a potreban je samo pristup internetu.

Manje stresa

Online kupovinu obavite iz topline svog doma, ureda, parka, odnosno sa bilo koje lokacije gdje imate pristup internetu. Izbjegnite gužve, traženje parking mjesta ili traženje proizvoda po policama raznih trgovina

Jednostavnost kupovine

Plaćanje putem interneta nikad nije bilo jednostavnije. Platite kreditnom karticom, internet bankarstvom, mobilnim bankarstvom ili pouzećem kada vam dostavljač donese naručene proizvode

Brza dostava

Sve narudžbe se obrađuju isti dan te se s posebnom pažnjom pakiraju i šalju na vašu adresu. Paketi stižu u roku od dva radna dana. Na zahtjev možete dobiti broj za praćenje kako bi bili sigurni gdje se nalazi vaš paket.

Najbolje ponude

Budite u toku sa akcijama, ne propustite da vam pobjegne željeni artikl. Akcije i proizvodi na sezonskim sniženjima su uvijek dobar razlog za kupovinu. Odlazeći fizički u trgovinu riskirate da proizvod koji želite bude rasprodan prije nego stignete tamo.

Štedi svoje vrijeme!

Naša misija

Donijeti zapadne trendove kada je u pitanju online trgovina. VZV vam omogućava kupovinu u bilo koje doba dana ili godine i sa bilo koje lokacije. Osim toga, želimo ponuditi kvalitetne proizvode po povoljnim cijenama, te želimo podstaći prodaju/kupovinu domaćih proizvoda.

Naša vizija

Brend Vrijeme za vas ne donosi samo online trgovinu. Naša vizija seže puno dalje. Kroz ovaj brend želimo ponuditi još neke platforme koje će vam omogućiti ono najvažnije – uštedu vremena! Osim što želimo ponuditi širok asortiman artikala po povoljnim cijenama, naša vizija je i da donosimo nove trendove na BiH tržište.

Navigacija