Sijalice - VZV.BA
 • Led bluetooth muzička sijalica

  ➡️ Dimenzije: 30 cm x 13 cm

  ➡️ Težina: 450 g

  ➡️ Snaga: 30 W

  ➡️ Ulazni napon: 85 – 265 V

  ➡️ Konektor bbc sijalice: E27

  ➡️ Jačina svjetlosti: 2000 lm

  ➡️ Efektivni životni vijek: 30000 h

  ➡️ Nivo zaštite: ip30

  35,00 KM uključ. PDV

  Led bluetooth muzička sijalica

  35,00 KM uključ. PDV
 • Magična sijalica 12 w

  Kad nestane struje, najčešće posežemo za svijećama ili ručnim svjetiljkama. No što kada biste i dalje mogli imati osvijetljenu prostoriju zahvaljujući ‘baterijskoj’ žarulji? Klasične žarulje s žarnom niti polako ali sigurno zamjenjuju štedne, halogen ili LED-žarulje.

  No sve te žarulje rade samo ako u prostoriji u kojoj se nalaze ima električne energije. U njujorškom Muzeju moderne umjetnosti kupiti se mogu žarulje koje će svijetliti i kad nema električne energije, a u slučaju potrebe mogu se koristiti i kao ručne svjetiljke. ‘Bulb Flashlight’ je LED-žarulja koja tijekom rada puni bateriju koja se skriva u njezinom tijelu. Iako na prvi pogled izgleda poput bilo koje žarulje od 40W i može trajati do 60 tisuća sati, u kombinaciji s teleskopskom ručkom pretvara se u ručnu svjetiljku koja može svijetliti još tri sata.

  ‘Bulb Flashlight’ osmislio je dizajner Lin Guohui 2012., Možda nije potrebno zamijeniti baš sve žarulje u stanu ovakvim ‘baterijskim’ žaruljama, ali to ne znači da vam jedna ili dvije ne bi mogle dobro doći u trenucima kad nestane električne energije.

  11,00 KM uključ. PDV

  Magična sijalica 12 w

  11,00 KM uključ. PDV
 • Sijalica 2u1 protiv komaraca

  Riješite se dosadnih insekata uz pomoć Mosquito killer LED sijalice za zaštitu od insekata. Ova 2u1 sijalica učinkovito eliminše insekte u trenutku kada je dotaknu.

  Radi uz pomoć električne energije, lahko se postavlja i ne sadrži štetne hemikalije.. Koristite sijalice protiv insekata vani ili unutra, kako biste bezbjedno uživali u slobodnom vremenu.

  Sredstva protiv insekata u spreju, narukvici ili svijeći drži ove dosadne životinje dalje od mjesta gdje ih postavite. Ovaj uređaj je drugačiji.

  UV svjetlo privlači insekte, a struja ih eliminiše u trenutku kada je dodirnu. Jednostavno zamjenite svoju lampu Mosquito killer LED sijalicom, upalite je i uživajte u mirnim večerima bez dosadnih insekata.

  Borba protiv upornih letećih insekata može se pretvoriti u prljav posao. Sa Mosquito killer LED sijalicom protiv insekata ne morate brinuti kako ćete počistiti grozni nered koji ostavljaju.

  Nakon upotrebe, očistite ga s priloženom mini četkom i bacite sadržaj u kantu za smeće. Mosquito killer LED sijalicu za zaštitu od insekata čistite minimalno svake dvije sedmice.

  Sijalica 2u1 protiv komaraca

  9,90 KM uključ. PDV

Navigacija