Kako se registrovati? - VZV.BA

Prvi korak do sigurne kupovine je registracija. Tako ćete moći u potpunosti iskoristiti sve pogodnosti koje vam VZV.ba pruža, a prijavom na naš newsletter možete biti sigurni da nećete propustiti niti jednu akciju niti novitet koji smo dodali u našu ponudu. Sam proces registracije je vrlo jednostavan i kratak. Da bi ste se ispravno registrovali izvršite sljedećih par koraka.

Korak 1 : Moj račun

Kliknite na polje „Moj račun” u gornjem uglu svake stranice te zatim ako ste postojeći korisnik upišite svoje podatke.

.

Korak 2 : Registracija

Ukoliko ste novi korisnik kliknite na  “Registracija” unesite Vaš e-mail te se registrirajte. Potvrda o vašoj registraciji sa korisničkim podacima koje ste upisali stiže na Vaš e-mail u nekoliko trenutaka, čime je vaša registracija uspješno završena i možete nastaviti pregledavati našu ponudu te kreirati listu želja ili odmah dodavati proizvode u košaricu i tako sigurno kupovati. Bez brige, slanje vaših podataka je u potpunosti sigurno jer se pri prijavi i registraciji koriste sigurnosni protokoli koji onemogućuju zlouporabu osobnih podataka.

Korak 3 : Uspješno kreiran račun

Ako ste  slijedili ove korake, na e-mail će vam stići potvrda o vašoj registraciji. Nakon uspješne registracije prikazati će Vam se slijedeći ekran.

 

Jednostavno, zar ne? Nadamo se da su vam ove upute bile korisne te da ste uspješno registravali. Ukoliko u bilo kojem trenutku zatrebate pomoć, slobodno nas kontaktirajte.

Navigacija