Česta pitanja - VZV.BA

Gdje mogu provjeriti dostupnost artikla?

Na stranici, ispod cijene proizvoda stoje podaci o dostupnosti. Ukoliko proizvod nije dostupan, nećete vidjeti ni njegovu cijenu.

Kako mogu platiti svoju narudžbu?

Omogućili smo različite načine plaćanja:

  1. Bankovna transakcija (Uplata na naš transakcijski račun putem virmana)
  2. Plaćanje pouzećem (Platite narudžbu kada stigne na Vašu adresu)
  3. Plaćanje putem PayPal-a (Izvršite plaćanje putem PayPal servisa)
  4. Gotovinsko plaćanje karticom (Sigurno platite Vašom karticom)

Koliko je online plaćanje sigurno?

Bez obzira koji način plaćanja odaberete, vaša transakcija će proći sigurno, za to garantuje vodeći svjetski SSL certifikat – VeriSign Secure Site EV. U poslovanju koristimo jednake standarde sigurnosti koje koje koriste eBay, Amazon i ostli veliki web shopovi.

Da li je dostava uključena u cijenu?

Isporuka na vašu kućnu adresu  nije uključena u cijenu. Trošak dostave za područije cijele BiH košta 5KM sa PDV-om  i automatski se obračunava prilikom transkacije u trenutku zaključivanja narudžbe. 

Isporuka vaših narudžbi je omogućena u saradnji sa A2B Express Logistics i putem ostalih kurirskih službi koje posluju na teritoriji BiH.

Nakon što Didakta tim ljudi u saradnji sa vama prođe kroz proces narudžbe, na vašu email adresu će stići izdata elektronska faktura i direktni link A2B kurirske službe putem kojeg možete pratiti vašu pošiljku sve do trenutka isporuke, po dodjeljenom kodu. 

Mogu li naručiti dostavu proizvoda na svoju adresu?

Naravno, potrebno je samo da u polja adrese za dostavu upišete svoje podatke.

Mogu li sam odabrati u koje vrijeme želim dostavu?

Možete. Na koraku odabira dostave u polje „Napomena“ upišite u koliko sati vam odgovara dostava.

Kako iskoristiti kod za popust?

Na zadnjem koraku procesa kupovine, nakon što odaberete način plaćanja, u polje predviđeno za unos koda upišite dobiveni kod za popust i kliknite na „Iskoristi kupon“. Pričekajte da se iznos narudžbe umanji za iznos koda i zatim nastavite na plaćanje.

Postoji li minimalni iznos narudžbe?

Nije definisan minimalan iznos narudžbe.

Imam pitanje vezano uz odabir proizvoda, kome se mogu obratiti?

Za sva pitanja možete se obratiti na e-mail adresu: [email protected], pozivom na broj 00387 63 649 605 ili dolaskom u našu poslovnicu na adresi ul. Irfana Ljubijankića 88, Bihać.

Kako mogu odabrati drugu opciju proizvoda od predložene (npr. boju)?

Boju, veličinu ili okus pojedinih proizvoda možete pronaći na našoj web stranici pored svakog proizvoda s mogućnošću izbora. Kliknite na odabir boje, veličine ili okusa kako biste provjerili njihovu dostupnost.

Navigacija